Dodatne storitve

Upravljanje VPS strežnika

Sistemska podpora pri odpravljanju težav na operacijskem sistemu Linux, kar pokriva nadgradnje sistema in odpravo težav na servisih apache, mysql, php, poštni strežnik.
Za vas spremljamo varnost strežnika tako, da vas opozorimo na morebitne ranljivosti, redno skeniramo strežnik z varnostnim programom in sledimo, da se na vašem strežniku ne nahaja spamer.
V ceno je všteto do 24 ur podpore sistemskega tehnika skozi celo leto, neizkoriščene ure se ne prenašajo v naslednje leto. Ure vključene v paket lahko porabite po lastni presoji skozi celo leto ali pa recimo že v prvih mesecih. 1 ura mesečno se šteje za naše redno varnostno sledenje saj 1x tedensko preskeniramo strežnik in vas s poročilom na vaš el. naslov obvestimo o morebitnih ranljivostih.
24/7 je vklopljen monitoring proti spam pošti in v primeru, da se na vašem strežniku vseeno najde spamer bo hitro izsleden in onemogočen. To je še posebaj dragoceno v kolikor bi zaradi spamerja padli na spam liste večjih spam servisev in filtrov. Druga ura, ki spada v paket se lahko porabi za dejansko posredovanje pri odpravi težav ali posodobitvah sistema in podobno.
Vedno lahko po ugodni ceni dokupite še dodante ure za našo pomoč. V podporo NE SPADAJO posodobitve spletnih strani, posodobitve spletnih skript, inštalacija skript in ostalih programov, izobraševanje o uporabi sistema, skript in ostalih orodij.
V primeru, da bi potrebovali več pomoči se vsaka nadaljna ura obračuna po ceniku.

SuperSiteman izdelovalec strani

SuperSiteman je orodje za izdelovanje spletne strani ali celo trgovine. Uporablja ga lahko vsak od unuka do babice ter od zidarja do doktorja saj od vas ne zahteva znanja programskih jezkov in drugih veščin, ki jih uporabljajo mojstri spletnih strani. Popolnma sami in brez astronomskih stroškov si lahko izdelate zelo lepo in uporabno spletno stran. Prav tako si lahko izdelate tudi spletno trgovino. SuperSiteman je v zadnjem času zelo popularno orodje za izdelavo spletnih strani in trgovin in verjamemo, da bo v veliko veselje in pomoč tudi vam. SuperSiteman vas letno stane le 25 EUR in take priložnosti se ne sme zamuditi. Primerljivi Wix je precej dražji poleg tega pa morate vašo domeno preusmeriti k njim. Z našim SuperSiteman pa imate vse na enem mestu.

NextCloud Varnostni arhiv

Osebni Oblak - WebiComSafe™ z NextCloud
Nextcloud - Vaš osebni oblak na katerega lahko shranjujete podatke. Aplikacijo NextCloud lahko namestite na neomejeno število naprav. Podpira Windows Vista/7/8/10/ server 2008,2012..., android, OS X, iOS, Linux
Na voljo tudi v obliki SFTP dostopa.

  • 100 GB Minimalni zakup prostora
  • Maksimalni zakup prostora
  • Za varno poslovanje in mirno spanje potrebujete zanesljiv varnostni sistem WebiComSafe™, ki vsebuje
10 SCP točk za plačljivo podporo

Nakup točk SCP (support cutomer points) oz. podpornih točk s katerimi prosto razpolagate, ko želite plačljivo podporo. S temi točkami lahko oprete podporni zahtevek v plačljivem oddelku, ki je namenjen za pomoč pri storitvah, ki ne spadajo pod brezplačne storitve v sklopu najetih storitev kot recimo odprava napak v kodi spletne strani, instalacija raznih skript, namestitev el. pošte na vaš PC, individualno raziskovanje in tolmačenje različnih log datotek, sistemska odprava napak na strežnikih in VPS-jih in podobno.