• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €
Webservice - Template - Spletno gostovanje

Podražitev domen s končnico .com s 1.9.2023

  • Friday, 1st September, 2023
  • 23:29pm

Od 1. septembra 2023 se bodo cene registracije in podaljšanja domen s končnico .com povišale z 15,8 EUR na 16,8 EUR. To povišanje cen je posledica odločitve korenskega registra, nad katerim naše podjetje žal nima vpliva. Kljub temu ostajamo konkurenčni in eni izmed najugodnejših ponudnikov na trgu.

Korenski register, ki določa cene za domene s končnico .com, je sprejel to odločitev, ki bo vplivala na številne lastnike domen in podjetja, ki jih upravljajo. Čeprav se cene dvigajo, smo prepričani, da še vedno ponujamo konkurenčne cene v primerjavi z našimi največjimi konkurenti.

Pomembno je omeniti, da se bodo cene lahko spremenile tudi pri nekaterih drugih končnicah, vendar pa vsaj za domene s končnico .si ne pričakujemo sprememb. To je zato, ker je ARNES oziroma REGISTER.SI že na začetku leta dvignil cene za .si domene in ne pričakujemo dodatnih sprememb v naslednjih nekaj letih.

V zaključku je pomembno razumeti, da o cenah domen ne odločamo mi, ampak korenski register in zato se bomo trudili še naprej zagotavljati konkurenčne storitve in podporo našim strankam kljub temu, da se cene dvigujejo. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o tej spremembi cen se obrnite na našo podporo, ki vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanje.

 

Cenik domen najdete na povezavi https://www.webicom.net/registracija-prenos-domen/ 

<< Nazaj