Paypal avtomatska plačila

Pozdravljeni, Obveščamo vas, da smo danes preklicali vsa avtomatska plačila, ki so jih nekatere stranke nastavile v svojem paypal računu zato, ker se je prepogosto dogajalo, da je uporabnik prejeto ponudbo sprva plačal sam potem pa jo je paypal avtomatski sitem plačal še enkrat in je tako prišlo do preplačil. V izogib nepotrebnim ... Preberi več »

16th Jul 2019
Manjše podražitve za nekatere pakete spletnega gostovanja

Spoštovani, Obveščamo vas, da bo zaradi spremenjenega načina licenciranja s strani podjetja cPanel, L.L.C. oz.  krajše Cpanel-a prišlo do manjših podražitev pri spletnem gostovanju. Podražitve niso tako velike, da bi načeloma vplivale na vaše poslovanje ali terjale resne kalkulacije in spremembe v vašem proračunu za spletne ... Preberi več »

3rd Jul 2019
Magento gostovanje - pospešeno

Ste lastnik spletne trgovine Magento? Pri nas vam ponujamo spletno gostovanje za magetno na strežnikih, ki so optimizirani za tovrstne spletne trgovine. Gre za gručo  strežnikov na SSD diskih na katere smo namestili Litespeed enterprise edition, ki bo vašo magento trgovino pohitril tudi do 6x.  Magento je zelo dobra skripta oz. program ... Preberi več »

9th Apr 2019
Wordpres gostovanje - Wordpress pospešeno

Z veseljem obveščamo vse naše obstoječe kot tudi nove naročnike, da smo uvedli novo storitev za uporabnike wordpress-a. Gre za gručo novih strežnikov na SSD diskih na katere smo namestili Litespeed enterprise edition, ki bo wordpress spletno stran pospešila tudi do 6x.  Če imate obsežno spletno stran narejeno v wordpressu in zelo veliko ... Preberi več »

12th Dec 2018
Akcija za registracijo domen

Z veseljem vam sporočamo, da trenutno potekajo akcije za nove registracije domen s končnicami .si .eu .biz .info .ru .shop in .xyz  Akcija bo potekala do preklica predvidoma 31.12.2018 in velja le za nove registracije domen in le za prvo leto registracije. Podaljšanje domene se obračunava po ceniku na ... Preberi več »

4th Oct 2018
Registracija domene .si in podatki lastnikov

Danes smo od krovnega registra, ki nam registrom dodeljuje koncesijo za registracijo domen tipa.si prejeli spodnje obvestilo. Če ste lastnik domene vas pozivamo, da preverite, če so vaši pdoatki pravilni in če niso jih nemudoma popravite preko vašega vmesnika Moj Webicom. Dragi registrarji! V zadnjem času opažamo, da je vse več podatkov ... Preberi več »

31st Aug 2018
Spletno gostovanje wordpress

Za vse tiste, ki bi vas mogoče zanimalo in niste našli odgovora na naši spletni strani naj povemo, da pri nas lahko imate spletno gostovanje za wordpress na popolnoma vsakem izbranem paketu. Res pa je, da naš paket MINI ni ravno najbolj primeren za wordpress gostovanje v primeru, da boste imeli nekoliko večjo stran z več obiska. V takem ... Preberi več »

15th Jun 2018
Varovanje osebnih podatkov

Spotštovani poslovni partner,Kot verjetno veste bo s 25.5.2018 v veljavo stopil zakon GDPR - General Data Protection Regulation oz. po slovensko gre za EU zakon o varovanju osebnih podatkov. Več o zakonu lahko preberete na ... Preberi več »

21st May 2018
Node.js gostovanje

Z veseljem sporočamo, da lahko pri Webicomu omogočimo spletno gostovanje za node js aplikacije. V kolikor potrebujete tovrstno gostovanje za node aplikacije vas vabimo, da nas kontaktirate.

16th May 2018
SUPER AKCIJA do 31.5.2018!!!

Registrirajte domeno, naročito gostovanje paket webicom M oboje za 1 leto in vse skupaj vas stane le €32.20!!! Takšne akcije enostavno ne smete zamuditi. Spletno gostovanje ponujamo na hitrih in optmiziranih strežnikih v Sloveniji z SSD diski. Paket za spletno gostovanje in registraicjo domene po akcijski ceni za prvo leto lahko naročite na ... Preberi več »

10th Apr 2018