• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .ai  0,00 €
Webservice - Template - Spletno gostovanje

Zamenjava strežnika predator.slovenijanet.com 21.11.2009

  • Friday, 20th November, 2009
  • 02:20am

 Pozdravljeni,
Obveščaamo vas, da so pripravljalna dela za zamenjvao strežnika predator.slovenijanet.com v zaključni fazi. Prišel je namrec cas, ko menjamo star strežnik z novejšim, da gremo v korak s casom, da lahko našim strankam zagotavljamo boljše storitve. Trenutno še vedno poteka sinhrnonizacija podatkov, ki bo končana danes. Jutri zjutraj, to je v soboto 21.11.2009 med 08:00 in 10:00 zjutraj pa bomo še fizično zamenjali stržnika. V tem casu bo prihajalo do par minutnih krajših prekinitev v delovanju saj moramo preklopiti vse povezave iz starega strežnika na nov strežnik. Migracija podatkov je potekala natančno in po protokolih, ki ne dopuščajo sprememb v strukturi in atributih vseh prenesenih datotek tako, da ne pričakujemo težav v delovanju vasih spletnih strani na novem strežniku. Po planu naj bi po preklopu vse brezhibno delovalo naprej na novem strežniku. Kljub temu bo star strežnik še nekaj dni ostal v priporavljenosti čisto iz preventivnih razlogov.
Kot uporabnika bi vas prosili le, da v noci iz 20.11.2009 pa vse do jutranjih ur 21.11.2009 nekje do 10:00 ure zjutraj ne nalagate ali posodabljate nicesar na vasi spletni strani. Gre za to, da bomo pred preklopom izvedli se zadnjo sinhronizacijo podatkov med streznikoma tako, da bodo na novem strezniku resnicno identicni podatki kot na starem strezniku. V primeru, da boste ravno v tem casu kaj spreminjali sicer ne bo nic narobe le, da se potem zna zgoditi, da ob preklopu na nov streznik ta posodobitev ali sprememba na vasi strani ne bo vidna in jo boste morali se enkrat izpeljati na novem strezniku.
Torej, 21.11.2009 je dan menjave streznika tako, da vas med 08:00 in 10:00 zjutraj prosimo za nekaj potrpljenja, ce boste naleteli na krajso prekinitev. Prav posebne razlike vam kot koncnemu uporabniku nov streznik sicer ne bo prinesel, definitivno pa bodo performanse novega streznika boljse pa tudi manj moznosti je za kaksno okvaro strojne opreme.
Po uspesno zakljucenem preklopu na nov streznik bomo to objavili na nasi spletni strani http://www.webicom.net/45/Obvestila tako, da po objavi obvestila preverite delovanje vase spletne strani in v primeru tezav nam pisite na el. naslov podpora@webicom.net in navedite ime domene, uporabnisko ime in krajsi opis napake.
Ekipa WebiCom

<< Nazaj