• .si  13,20 €
  • .eu  7,99 €
  • .agency  29,90 €
  • .app  24,40 €
Webservice - Template - Spletno gostovanje

Partnerski program - Affiliate Izpis

  • 1

Vsakomur, ki nas bo priporočal naprej ponujamo provizijo v primeru, ko stranka, ki ste jo priporočali pri nas naroči spletno gostovanje, vps gostovanje ali izdelavo spletne strani. Provizije na domene žel ne ponujamo za večino ostalih storitev pa z veseljem nekaj zaslužka delimo tudi z vami. 

NAVODILA ZA VKLOP PARTNERSKEGA PROGRAMA - AFFILIATE
1. Prijavite se v vaš uporabniški račun Moj Webicom.
2. V meniju zgoraj poiščite gumb ZASLUŽEK
3. Čisto spodaj kliknite zelen gumb AKTIVIRAJTE AFFILIATE RAČUN

Po končanem aktiviranju imate na voljo vaš unikaten URL naslov. Vse, kar bo naročeno preko tega URL naslova se bo pripisalo vašemu up .računu.  Več o tem kako pridete do izplačila provizije najdete na povezavi TUKAJ.

Unikaten URL naslov lahko vgradite v svojo spletno stran, lahko ga posredujete strankam direktno preko maila, da izvedejo naročilo same ali pa vi preko tega unikatnega URL naslova naredite naročilo za vašo stranko in v vseh primerih se bo provizija pripisala vam. Provizija vam pripada vse dokler stranka pri nas naroča ali podaljšuje storitve in ne le za prvo plačilo tako, da se čez čas iz tega naslova lahko nabere kar zajeten znesek.

 

Ko imate aktiviran vaš partnerski program boste lahko preverili stanje aktivnih strank in provizij. To storite tako, da sledite naslednjim korakom:
1. Prijavite se v vaš uporabniški račun Moj Webicom.
2. V meniju zgoraj kliknite na gumb ZASLUŽEK

Prikazano bo stanje že izplačanih provizij kot tudi provizij, ki še niso izplačane in lahko podate zahtevo za izplačilo. Boj spodaj pa boste imeli pregled vaših strank. Zari GDPR zakona pri pregledu strank ne bo imen oseb ali podjetji imate pa seznam po vrsti storitev, ki jih vaše stranke uporabljajo. Vidne bodo tudi stranke oz. storitve, ki so bile nekoč aktivne sedaj pa niso več.  Povsod kje rje oznaka AKTIVNO pomeni, da za te stranke prejemate prvozijo. Kjer je oznaka ODJAVLJENO pomeni, da ste nekoč dobivali provizijo vendar pa so te stranke odjavile storitev pri nas tako, da tudi vi ne prejemate več provizij. 

Vsi aktivni partnerski programi oz. affiliate programi prejemajo 1x mesečno avtomatiziran email v katerem je prikaz sprememb za zadnji mesec. Recimo, če v zadnjem mesecu preko vaše povezave nekdo naroči gostovanje pri nas bo v tej statistiki navedeno koliko novih strank ste prejeli zadnji mesec. Če niste prejeli novih strank bo navedeno, da v zadnjem mesecu ni bilo novih strank oz. naročil.  


Vam je bil odgovor v pomoč?

<< Nazaj